top of page
43046438504_9abb28739b_o.jpg

YMCA Camp Pjetërshan 

YMCA Camp Pjetershan është një kamp dhe qendër trajnimi e vendosur në fshatin e bukur Pjetershan, Kosovë.

Ne fuqizojmë të rinjtë, trajnojmë liderë të rinj dhe ofrojmë hapësirë të sigurt për zhvillim

Mirë se vini në Kampin Pjetershan

YMCA Camp Pjetershan është qendra e parë rezidenciale për të rinjtë e ndërtuar për t'i shërbyer Rinisë, Organizatave, Shkollave në Kosovë.


Ne kampin tonë ne mbulojnë programe si Leadership, Artet, STEAM dhe shumë më tepër.


Ne jemi gjithashtu në dispozicion për konferenca, trajnime, kampe ditore, aktivitete - çfarëdo që të jenë nevojat tuaja për trajnim.

244172921_423123555906145_3047486749185243552_n.jpg
Doja të kaloja gjithë verën këtu në kampin YMCA Pjetershan

Leo Saba

Kampi është një vend i mrekullueshëm për të krijuar kujtime të paharrueshme për të rinjtë

Buna Dobroshi 

Eksperienca në kampin Firebrand nuk përshkruhet me fjalë, duhet të vini dhe ta përjetoni për ta shijuar.

Erris Lila 

YMCA Camp Pjetershan është një vend që mund ta quaj shtëpi

Dielli Dana 

bottom of page