top of page

Ne jemi shumë mirënjohës për mbështetjen e të gjithëve.
Kampi ynë është bërë i mundur me ndihmën e:

Partnerët Ndërkombëtarë 
ys_men_logo_2015-2.png

Y'S MEN RAJONI NDËRKOMBËTAR DANIMARK

footer.png

YMCA E ANGLIS & UELSI

New_YMCA_of_the_USA_logo.png

YMCA e  SHBA 

ymca-1.png

YMCA FINLANDË

YMCA-Of-Eastern-Ontario.png

YMCA ONTARIO LINDORE

Partnerët Lokal
Republika-e-Kosoves-LOGO.jpg

MINISTRIA E KULTURËS, RINISË DHE SPORTIT  

Republika-e-Kosoves-LOGO.jpg

ZYRA KRYEMINISTRIT

Republika-e-Kosoves-LOGO.jpg

MINISTRIA E ZHVILLIMIT RAJONAL 

Republika-e-Kosoves-LOGO.jpg

MINISTRIA E INFRASTRUKTURËS 

shkarko.jpg

IPKO FUNDATION
 

shkarko.png

KOMUNA GJAKOVË 

bottom of page