top of page

Gatim dhe ngrënie 

Nëse po sillni një grup në Kampin Pjetershan, mund të zgjidhni të vetë-ushqeheni ose të përdorni paketat e kateringut të ofruara nga furnizuesit lokalë.

Vetë-furnizim ushqimi për grupin tuaj

Do të zbuloni se kuzhinat janë të pajisura plotësisht me të gjitha pajisjet e nevojshme për gatim, ngrënie dhe servirje, dhe menaxheri i detyrës do t'u tregojë furnizuesve tuaj se si funksionon gjithçka.

Vetë-ushqyerja është një mënyrë e shkëlqyer për të ulur koston e fundjavës, dhe gjithashtu një mundësi e mirë për njerëzit që të njihen me njëri-tjetrin gjatë përgatitjes dhe pastrimit. Ekziston edhe një pjatalarëse për ta bërë gjithçka më shpejt dhe më lehtë!

Ne mundesojme: ?

Duhet të sillni:  ?

Ngjarjet e ushqyera

Nëse preferoni të keni një fundjavë plotësisht (ose pjesërisht) me ushqime, Gracious Catering me kënaqësi do ta mbajë grupin tuaj të ushqyer mirë, duke shërbyer ushqime të freskëta, të bëra vetë. Ju lutemi flisni me ta drejtpërdrejt për të diskutuar kërkesat tuaja dhe opsionet e menysë. 

Paketa me kujdes të plotë – ?  për person për 24 orë

Paketa speciale e fundjavës studentore – ? për person

??

bottom of page