top of page

mar, 07 gush

|

Parku Shtetëror Lassen

Java e perimeve | gusht

Java e perimeve | gusht
Java e perimeve | gusht

Time & Location

07 gush 2035, 10:00 e paradites – 10 gush 2035, 4:00 e pasdites

Parku Shtetëror Lassen, 500 Terry A Francois Blvd, San Francisco, CA 94158, USA

About The Event

Unë jam një përshkrim i ngjarjes. Kliko këtu për të hapur Redaktuesin e Ngjarjeve dhe për të ndryshuar tekstin tim. Thjesht klikoni mua, Menaxho ngjarjen dhe filloni të redaktoni ngjarjen tuaj. Unë jam një vend i mrekullueshëm për ju për të thënë pak më shumë për ngjarjen tuaj të ardhshme. Njerëzve u pëlqen të dinë se çfarë po marrin para se të shfaqen në një ngjarje, kështu që përdorni këtë hapësirë për t'u dhënë njerëzve një arsye për të ardhur!

Tickets

  • Gjeneral

    375,00 US$
    +9,38 US$ service fee

Total

0,00 US$

Share This Event

bottom of page