top of page

Për prindërit/udhëheqësit e grupeve  

Mirësevini në faqen e prindërve të Camp Pjetershan.

Jemi shumë të lumtur që keni bërë zgjedhjen për të dërguar fëmijën tuaj në kampin YMCA Pjetershan. Këtu do të gjeni informacione rreth kampit dhe gjithashtu lidhje me formularët tanë mjekësorë, një kontratë sjelljeje dhe një listë paketimi.

Informacion për Prindërit 

Informacion për Udhëheqësit e Grupit 

Informacion për prindërit
Çfarë është një kamp?

FORMULARAT E KUJTUAR PËR PRINDËRIT

Ju lutemi shkarkoni dhe plotësoni formularët e mëposhtëm të kërkuar:

  1. Historia shëndetësore e studentit/Heqja dorë nga përgjegjësia (anglisht) (Shqip)

  2. Formulari i lejes së mjekimit (anglisht) (Shqip)

  3. Parent Chaperone Historia shëndetësore/Heqja dorë nga përgjegjësia (anglisht) (Shqip)

  4. Lista e paketimit (anglisht)

  5. Kontrata e sjelljes (anglisht) (Shqip)

PËR PYETJE:

Shikoni FAQ tonë

Na telefononi: XX

Na dërgoni një email: XX

bottom of page