top of page

Shërbimet

YMCA Camp Pjetershan ofron mundësi që grupi juaj të rritet në aktivitetet tona. Pavarësisht nga nevojat e grupit tuaj, ne mund të akomodojmë. Ne ofrojmë gjithashtu ecje me udhëzues, çiklizëm malor, gjuajtje me hark, arte dhe vepra artizanale, aktivitete të ndërtimit të ekipit, edukimit mjedisor dhe më shumë.

Ne u ofrojmë hapësirë OSHC-ve të ndryshme dhe organeve të tjera private për të shfrytëzuar hapësirën për aktivitetet e tyre

Qendra jonë do të punojë ngushtë me organizatën që dëshiron të përdorë hapësirën e menduar gjatë vitit. Ju lutemi kontaktoni stafin tonë për të parë çmimin dhe ndihmën financiare

Programet vjetore 

Në kampin tonë, ne ofrojmë tre modele kampi

Shkollat në partneritet me Qeverinë dhe Shkollat 

Nëse jeni një i ri ose fëmija juaj është 13-18 vjeç, ndiqni kalendarin për të parë se si mund të merrni pjesë.

Këto kampe realizohen në fundjavë. Ju lutemi vizitoni listën tonë të partnerëve për të parë nëse shkolla juaj po merr pjesë në këtë program.

bottom of page