top of page

Sleeping 

Kampi Pjetershan ofron strehim fleksibël të jetesës për grupe të vogla dhe të mëdha. Gjeni akomodimin që i përshtatet grupit tuaj.

_DSC0060.JPG

Shtretër dhe shtretër

Për të mbajtur kostot tona të ulëta për mysafirët, ne ofrojmë një zgjedhje të aranzhimeve të shtratit.

Të gjithë shtretërit janë të pajisur me një çarçaf të pajisur, jastëk dhe jorgan.

 

Mbulesa jorgani dhe këllëf jastëkuNUK JANEme kusht nëse nuk i rezervoni ato.

Mysafirët duhet të zgjedhin nëse do të sjellin çanta gjumi, shtratin e tyre ose do të marrin me qira nga ne.

Të gjithë të ftuarit duhet të sjellin një peshqir.

 

Nëse mysafirët zgjedhin të marrin me qira shtretër, ata ose mund t'i rregullojnë shtretërit e tyre ose ne mund t'i rregullojmë për ju. Gjeni kostot për opsionet tona të ndryshme këtu.

_DSC0070.JPG
bottom of page