top of page
52524931221_134101f05d_k.jpg
51908985256_e069d3d70a_o.jpg

Ndikon pozitivisht për gjithë jetën.

YMCA Camp Pjetershan ofron përvoja pozitive, që ndryshojnë jetën. Me programe dhe shërbime cilësore përmes stafit të trajnuar mirë. Ne përpiqemi të kemi një ndikim të qëndrueshëm tek ata të cilëve u shërbejmë, dhe duke i mirëpritur të gjithë njerëzit nga të gjitha vendet me kujdes, ndershmëri, përgjegjësi dhe respekt.

 

Ne mund të akomodojmë qëndrime ditore, gjatë natës dhe shumëditore dhe të ofrojmë vendin ideal për grupe të të gjitha madhësive, duke përfshirë:

  • Udhëtime shkollore,

  • Kampet e të rinjve

  • Grupe Teambuilding 

  • Ribashkimet Familjare

  • Organizatat Jofitimprurëse

  • Mundësitë e trajnimit

Aktiviteti ynë 

Abonohuni në buletinin tonë • Mos e humbisni!

Faleminderit për abonimin!

bottom of page