top of page
EcoTour-01.png

Gjimnazi "Hajdar Dushi"

Gjimnazi "Hajdar Dushi"/ Kontejnerët e Dhurimit të Veshjeve YMCA 

Gjimnazi "Hajdar Dushi" u themelua në vitin 1953 me emrin Gjimnazi REAL dhe qëndroi me këtë emër deri në vitin 1987 kur mori emrin Gjimnazi "Hajdar Dushi" 

Në Mars 2023 YMCA vendosi kontejnerët e gjelbër në hyrje. Kjo nismë u bë për të promovuar një mjedis të pastër dhe ripërdorimin e veshjeve. 

Studentët kanë mundësi të dhurojnë rrobat që nuk i përdorin më dhe stafi i YMCA-së vjen dhe zbraz kontejnerët. Më pas rrobat pastrohen dhe rishiten në dyqanin YMCA. 

Nëse dëshironi të dhuroni veshje mund ta bëni tek kontejneri (Gjimnazi "Hajdar Dushi") ose tek në

Dyqane:

 

                                             Gjokove:                                                                     Prishtinë:

                                Rr. Skenderbeu, Gjakovë,                                                 Rr. UÇK nr.139,

                             50 000, Republika e  Kosova                                             Prishtinë, 10.000

     

shopo.webp
shkarko.jpg
bottom of page