top of page

Facilitetet tona 

I vendosur në mes të pyjeve, objekti ynë ofron strehim të rehatshëm dhe një gamë të gjerë aktivitetesh për të gjitha moshat.

302367398_646391203763045_75039716618539

Blloqet e akomodimit 

Gjithsej 65 shtretër dhe dhoma shtesë të caktuara për drejtuesit e grupeve/grupet e vogla   

Zona e Fushës Sportive

Ky është përshkrimi i projektit tuaj. Jepni një përmbledhje të shkurtër për t'i ndihmuar vizitorët të kuptojnë kontekstin dhe sfondin e punës suaj. Klikoni në "Ndrysho tekstin" ose klikoni dy herë në kutinë e tekstit për të filluar.

318876693_699572321569057_7383460390665821236_n_edited_edited.jpg

Zona e Fushës Sportive

Ky është përshkrimi i projektit tuaj. Jepni një përmbledhje të shkurtër për t'i ndihmuar vizitorët të kuptojnë kontekstin dhe sfondin e punës suaj. Klikoni në "Ndrysho tekstin" ose klikoni dy herë në kutinë e tekstit për të filluar.

318876693_699572321569057_7383460390665821236_n_edited_edited.jpg

Zona e Fushës Sportive

Ky është përshkrimi i projektit tuaj. Jepni një përmbledhje të shkurtër për t'i ndihmuar vizitorët të kuptojnë kontekstin dhe sfondin e punës suaj. Klikoni në "Ndrysho tekstin" ose klikoni dy herë në kutinë e tekstit për të filluar.

48177407136_621eb3ce46_c.jpg
bottom of page